23.38

Dagarna går fort nu! Sista striden är gjord och de är bara en vecka kvar innan vi tar studenten, helt galet!
Under de senaste dagarna har jag bara tagit de lungt, avänmält mig från helgens tävling och kröka på skolgården nykter! 
 
Imorrn ska jag skruva mer Mazda om vädret tillåter sen se vara med Sanna på kvällen! På lördag ska jag till gumboda bara för att se på tävlingen, är ganska skönt de med! På söndag är de lite oklart men de kan bli en ganska väldigt jättelång roadtrip med pappa om allt går i lås! Men de är bara vänta och se imorrn vet jag!;)
 

19 bud senare...

..hade jag en Mazda 323f 16v hemma på gården! Var ju i Lycksele för att kolla om de hade nån fin bil att köpa på tävlingen och de hade dom! Buda 6 bud och de va 19 totalt på bilen, känns bra! En fräsch Mazda 323f 16v som ska köras på lördag!! Är taggad!! 
 
Men nu är jag väldigt jättetrött och ska sova!
 

Snart äre dags!

Varmt och kvavt idag och jag valde jeans och sen lång tröja, inte mitt bästa val. Men de är att värmen är här!Dagen gick fort och de är två veckor kvar på dagen tills jag tar studenten, helt otroligt vad tiden gått fort! Och kul har vi haft på vägen! Fått de vännerna man kan önska sig!!♥ Och idag sa jag för sista gången på väldigt länge till mamma att jag skulle plugga... det håller på att bli för mycket sista saker man gör nu för tiden...:(
Imorrn har jag mitt sista prov ever i gymnasiet, och på måndag börjar studentveckan! Kommer bli ett par kung veckor framöver! och det är bara 9 dagar kvar till första folkracetävlingen för i år!!!! läääängtar! Och nu på lördag blire ju Lycksele och försöka shoppa lite bil;);)
Nu ska jag fortsätta plugga!
 

Går bra nu.

Tisdag och jag är ganska nöjd med dagen hittills! Har hunnit sova på svenskan och fått ett dåligt betyg på engelskan! De gå bra nu! Men sen jag kommit hem har jag ringt några nödvändiga samtal angående prova på dagen så nu är allt beställt till den! Känns skönt! 
 
Sen slängde jag in en beställning från H&M bestående av bla en kavaj som jag ska ha på studenten om det är kallt! Sen lite annat tjasf som behövs i allmänhet! Tack mamsen för sponsringen för det!;)♥
Ikväll är de möte, men mitt sista möte med den styrelsen, känns skönt att inte vara me i 1023 st styrelser, måste ju hinna ha ett socialtliv och ett tävlingsliv! Men just nu känns sommaren som att den kommer bli perekt! 
mitt fina vertygskit som jag fick när jag fyllde 18! 

I löv it

Långhelgen har varit superskön! Fått vara husvakt åt mormor och morfar från i torsdags till igår! Lydia följde mig dit efter skolan i torsdags och vi ba myste hela kvällen tills då vi skulle sova! Hon for vid 12 på fredan eftersom hade lektion men inte jag:D 
Sen började jag göra lite små saker förbereda middagen innan Emma, Frida och Vickan kom och gjorde mig sällskap, mysigt hade vi! 
 
Idag har jag solat och sett folkrace från Skeppstuna och solat! Även krattat löv...
Nu ska jag se nån serie eller film sen sova, ladda inför en ny vecka! Sen att spendera lördagen på folkrace i Lycksele, är så tagggggggad!! 
från Lycksele 2012
 
 

Konstig vecka

Onsdag och jag börjar ca 14.15 idag, känns inte ens lite lite värt att fara till skolan då menmen...
Ha just ätit lunch och ska väl göra mig i ordning så man ha gjort bort de!
 
Igår komme Jessica och vi gjorde lite grejs inför Midsommar tävlingen och Prova på dan:)
Imorrn är sista skoldan för mig denna vecka, då drar jag direkt till Bokviken för att vakta mormor och morfars hus, ska bli mysigt!
 

Skratthumör.

Kunde har vart ledig idag, men nej utan Sofia glömmer bort att vi inte hade någon lektion på morron idag så jag far dit och inser det först när alla säger att vi inte skulle ha den....kul. 
 
For iaf till mormor och morfar för att äta lunch, de va gott. Sen for jag hem och sen dess har jag hunnit med viktigt styrelsearbete, hahah eller inte;) bara fixat lite protokoll och fixat lite inför mötet ikväll:):)
där har ni min kväll, möte på kartingen ( hoppas på några varv;) )
 
Jag fick nå konstigt skrattanfalls liknande när jag skulle snapa så istället för att ta en bild och skicka iväg så tog jag massa bilder som jag bara stod och skratta åt... I have gone crazy...
Livet som Sofia K.
Nä men nu ska jag väl göra mig i ordning eller nå!
 

Snart är det dags!!

Idag har jag och David tappat bort pappa och Daniel, vid 3 hitta vi dom igen, som tur var;) 
Har skrivit en uppsats idag som jag är väldigt nöjd över för en gångs skull! Sen har jag startat fin Opeln för första gången iår!!! Vilken känsla! 
Sen just nu har jag styrelsemöte med Övre Norra som jag nog kommer ha hala kvällen....
Imorn är det måndag och jag har en lektion från 8.30-9.50, jobbigt;) Imorrn är de också dagen David far till Finland i två veckor för att praktisera... Vem ska jag mobba då...?
 
 
 

Lördaaa

Lördagskväll redan. Söndag imorrn. Gör inget för jag ha ändå knappt nå lektioner i veckan. Ser Eurovision nu och har cravings för en hund... 
 
Imorrn ha jag telefonmöte med Övre Norra och ska nog göra bort lite skolarbeten. Ha en fortsatt bra helg!
 

Fölkräjs

Tisdag och livet känns faktiskt väldigt bra för tillfället! Har inte så mycket skolarbete att tänka på och folkracetävlingarna är inte långt bort! Dagarna bara flyger fram vilket inte kanske är de bästa då studenten är för nära men de finns som inget att göra åt:):)
 

En jävla bra dag!!

Dagen kunde inte ha gått bättre!! Började med en jävligt skön sovmorron följt utav en icasallad med Sannis till lunch! Efter de ett jävligt bra slutbetyg i en kurs enligt mig! Och efter det dagens höjdpunkt då jag äntligen skulle få köra upp för BE! Att dessutom klara det kan jag fan inte klaga på! Sen fick jag ta transporten och släpen och fara till Pite för att hämta 2 folkracebilar, med pappsen i passagerarsätet. Känns så jävla skönt att vara vara klar med allt som heter körkort!:):)
Va så himla jobbig att både bolla med skolan, ta ett till körkort, försöka ha nått som helst socialt liv också, men nu är en sak iallafall ur världen!
 
 

16.49 4/5

Jag är glad, bara inte hela tiden. Svackan är tillbaka, bara sådär, bara av att prata i några sekunder sen se den fara. Patetiskt. Orimilgt. Onödigt. Läxan man aldrig lär sig. Men jag är glad, bara inte hela tiden. 
 


I can't. You can. Why should it be that way?

Gårdagen bjöd på ett lite för otaggat gympass med Lyddan! Men träning är ju alltid träning!
 
Sen hemåt för lite upphämtning, dvs sov i soffan, innan det var dags för att göra sig klar inför kvällen. Vickan kom lite innan vi skulle fara på förkröket så de va ju trevligt att träffa henne för en gångs skull;) kom till förkröket och hade det bäst! Hur kung som helst!:) sen vidare till Verandan där de dansades och hade sig. Kvällen avslutades på Krysset med Vickan och lökringar med gurksallad!:):):):):):):)
 
Idag ha kalas stått på schemat, kommer hem vid 6 eftersom SM i Rallycross skulle ses klart innan vi drog oss vidare!:) nu ha jag intagit soffläge och kommer fortsätta ha de resten av kvällen!:)
 
 

Ett sent förlåt.

 

Det är min tur att må bra.

Långhelg nudå! Känns som de ända vi har är lov å grejer! Kan dock inte klaga då man kan ta igen massa missade sovtimmar. Igår vare valborgs, var i Hjogg med vännerna, mycket trevligt, sög ba att de va kallt som fan ute... Var tvungen skrapa bort is från rutan innan jag skulle hem vilket säger allt...
 
Gick upp kring 11 idag, gick en promenad vid älven  och sen har jag bara tagit det lungt! Ikväll ska jag se igen lite serier och bara mysa.
 

RSS 2.0