Friends.

Love you guys!♥
 

Saaaaknar!!

Kan de int ba bli sommar å tävlingar snart..??
 

Tisdah

Med sovmorron imorse så vaknade jag me ett leende på läpparna! Och solen var framme och varmt var de! Kändes bra!
 
For på skolan och hade en redovisning, gick väl hyfsat, en egnelska lektion, sen for jag på gymmet och efter de tilbaks till skolan för att vänta på Vickan så jag fick skjuts hem:') 
 
Ikväll äre hockeytittande på schemat och sen i säng i tid eftersom vi ska till Ume på univeristetsstudiebesök! Ska bli intressant!
 

18.29

 

Helgen

Helgen ha bestått av plugg och nya äventyr i Lule och Boden. 
I fredags satt jag och och skrev på svenska redovisningenvoch for till gymmet på kvällen.
 
Gick upp hyfsat tidigt för att vara helg igår. 11 kom Jessica och hämtade mig och då begav vi oss mot Boden. Kom fram Vid halv 1 och då gick vi direkt till statshuset där vi skulle vara. Och då började mötandet. Årsmötet varade i typ en timme sen hade övre norra styrelsemöte och eftersom jag sitter som adjungerad ungdom där fick jag medverka där också. Där fick jag veta att jag ska få fara till Stockholm i mars för ungdomsforum, ska bli roligt! Karlstad förra året va ju kul så då borde detta också bli det!
 
Sen for vi vidare till Dollar i boden, shoppade lite nödvändiga saker där. Efter de for vi mot Lule för att käka lite middag. Vi åt på nån kina resturang, blev bjuden av bästa Jessica!! Sen for vi hemmåt och var hemma vid 8. Då va jag hyfsat trött kan jag lova!
 
Idag ha jag pluggat igen och gjort annat tjoller och de kommer fortsätta så också!
 

Folkraaaaace!!

Då var fredagen över och den har spenderats framför datorn med en svenskauppgift så går sen nannting!!
Men lite är gjort iaf!
 
Efter maten for jag på gymmet och på ica maxi, dom hade extrapris på jordgubbar!!!! 
Nu ska jag se ett Greek avsnitt sen sova, bär av till Boden imorrn för möte!
 

Närmar sig.

Hola! Ha varken haft orken eller tiden att skriva nå. Men veckan ha rulla på å nu är de ju helg för mig!! 
Igår hade jag ett tal som gick väldigt bra enligt mig!
Idag ha dagen bars bajsa sig då jag började dagen me busskrångel till skolan och sen dess ha jag tjura! 
 
Dock när jag komme hem hade min studentmössa kommit!! Äntligen, dagen närmar sig med stormsteg:):)
 
Ikväll blire städning av rum å serietittande, en bra kväll:)
 

18.41

Idag var ju dagen vi skulle till Edda för att bada som förlamde och sura verkade de som hela bunten!
Haha de var iaf hur kul som helst, ganska jobbigt att uppleva hur de som verkligen är förlamde i benen tex har det och måste göra i de situationer som vi egentligen tar för givet att man ska klara. Men de gick bra, alla hjälptes åt och såg till att alla var nöjda och glada! Gör gräna om någor sånt igen!
 
Ikväll blire inte många knop gjorde, se serier och ba mysa! Har sovmorron till 12.00 imorrn såhe bli en lång sovmorron efterföljt med ett engelska prov och sen ett gympass!
 

Helgen är över

Söndag igen. Helgerna går så fort och veckorna alldeles för sakta.. Denna helg ha varit farfylld från fredag! Började som sagt fredagen med att förbereda inför tårtan och pannacottan som skulle göras. Sen var de bara fixa sig och fara iväg till stan för mat och förfest. Och när de andra for på krogen for jag hem för att göra Fridas födelsedagstårta. Var klar med den efter 12 nångång och då gick jag bums i säng efter de! Igår var de bara gå upp tidigt för att fara på isbanan och köra i några timmar innan man skulle hem och göra sig klar för födelsedagsfirande för Frida his Vickan. Jac kom dit lite tidigare än de andra för att hjälpa till å duka å så. Efter tårtan hade ätits for jag tillbaks till isbanan för kvällsrace sen efter de tillbaka till vickan och va där till 12 och for sen hem för att sova. 
 
Idag ska vi å äta hos farmor och sen ikväll ska jag nog bara ta de lungt!
 

Alla❤dag

Började dagen med att fixa lite gosaker till ikväll och imorrn! Åt en god frulle och ha hunnit se ett avsnitt av greek. Nu sitter jag och dricker redbull och ska ta och måla naglarna och sen kanske börja fixa mig inför kvällen!
Hoppas alla har en bra alla❤dag!
Min frulle, kesellab blev över från en sak jag gjorde på morron så de fick bli lite sånt å rostat!!
 

I hope that you will remember me.

Nu är det helg igen!! Känns som om de var igår jag sist skrev att jag hade helg:/ Men helg är alltid positivt! I helgen är de full rulle alla dagar! Imorrn äre alla♥dags firande med mina fina singelvänner;);) Jag står för efterrätten som blir vitchokladpannacotta med färsk annanas och chokladhjärtan, kommer bli gott! De andra fortsätter kvällen på krogen men jag ha valt att stanna hemma då jag ska upp å köra på isbanan på lördag, äntligen!!!!:)::):):):)):):):):):):):):):):):):):) på kvällen ska vi fira Frida som har fyllt 19år!! OCh på söndag är en pluggdag med inslag av middag hos farmor och kanske ett möte på kvällen:) Känns som en bra helg.
 
Nu har jag skrivit klart mitt retorital om Kärlek och jag känner att det här talet är det bästa jag någonsin har skrivit om jag får säga det själv:$ de belönar jag mig själv med serietittande och nån frukt!:):)
 

Älskar Frozen

 
 

You made me smile.

Mötet igår pågick från 19.00-11.30.... Var less och ville hem efter halva. LA mig såklart direkt jag komme hem!
Hadu ju som tur va sovmorron så väckaren ringde inte förän 09.30 vilket kändes underbart! 
Börjad dagen med ett gympass med Vickan på friskvårds, sen iväg till skolan för lite käk och den enda ektionen fö dagen, lämnade skolan 14.15. Sen ha vi vart på Solbaken för att fixa lite saker till ihelgen!
 
Ikväll blire att plugga och se serier!
 

Crush.

Just hemkommen från gymmet! Blev ett armpass igen och jag är helt d.ö.d., lagt på mer vikter på allt och de känns kan jag konstatera! Dagen börjad med opponering på våra gymnasiearbeten vilket jag hatar, man sitter bara där och får massa krititk av alla.... Sen blev de en englelska lektion och sen gymmet!
 
Ikväll äre möte som gäller, var längesen nu! 
matchar stolen!

Depend.

Har varit död hela dagen, inte pratat klart, pratat om helt oväsentliga saker som ingen bryr sig om och sagt fel ord typ minst 100 ggr... Fattar inte hur man kan vara så trött? Sov ju ändå 5,5 timmar och då brukar jag ändå vara hyfsat pigg (dock inte mot kvällen), kommer somna gott inatt.
 
Sen jag komme hem från skolan har jag ätit, pluggat och målar nu naglarna till en fin orangefärg! 
Ska duscha efter de ha torka, se några Greek avsnitt och sen sova jävulst gott inatt! 
Imorrn äre opponering på gymnasiearbetet och en egnelskalektion sen far jag till gymmet och avslutar dagen med ett möte skulle jag tro!
 
 

Sminkningen.

Tyckte igår att jag ändå hade lyckats med mim sminkning, suger på allt som har med smink och hår att göra! 
Bajsdåliga bilder jag vet

Medlemsfest på Verandan

Igår hade Friskvårds medlemsfest på Verandan! Jag, Lydia och Frida for dit. Var jättetrevligt, bra underhållning, och mat! Nackdelen va att dom inte hafe cider man kunde köpa... Tog 4 timmar för mig att dricka upp ett glas vin... Fy och skam för vin! Men jag köpte massa andra goa drinkar och varva mellan de å vin, vinet var trots allt gratis:$ David kom å hämta mig vid 12, ganska skönt att komma hem tidigt:):)
 
Idag ha jag bärt in ved största delen av förmiddan och ikväll ska jag bara se serier och chilla!
 

I had a feeling that I could be someone.

En ledig dag idag! Känns fruktansvärt bra att ha 3-dagars-helg! kommer ha de även några till helger framöver! Samhälls isn´t that bad after all;)
Ha fikat och klätt på mig, nu ska jag packa väskan och bege mig till gymmet för ett pass där! 
Ikväll äre tacos som står på menyn och sen se serier hela kvällen ha jag tänkt! Bara mysa med mig själv:)
 
Ha en bra fredag!
 

Låt det aldrig ta slut.

Fick börja 9.45 å sluta 11.30 idag, en helt okej skoldag! For med Vickan till gymmet för ett bra pass. Sen dess har jag inte gjort så mycket, ska ta och måla naglarna nu och se serier samtidigt!
 

Drömmarna blandades

Idag fick jag bekräftat att jag inte ha någon spricka i foten!!!!! fick fara å röntga och de såg ingenting utan de är troligtvis de inre ligamenten inne i foten som är skadad ist för de yttre som de brukar vara på stuckningar, men inget är tasigt så jag behöver gå i gips eller nå!!! prisar gudarna för det
 
Ha även skrivit världens sämsta engelska uppgift sen jag komme hem, kommer definitivt få göra om den!
Men nu ska jag städa rummet å ta de lungt resten av kvällen!
 

18.55

dagen har varit bra, förutom att skolsyrran sa att jag kanske hade en spricka i foten, jag fick ingen tid på vårdcentralen för än imorrnbitti, jag måste göra en engelskauppgift men jag orkar inte.
Fick göra bort ett prov som ändå gick bra!
 
Nu ska jag dö et tag sen sova!
 
haha bilder från Karlstad!

Snart gäller det!

Nu har jag och Viktoria kämpat sen kl 12 idag för att få minst 70% av vårt gymnasiearbete klart och de har vi fått (tro vi iaf) !! Ha just skickat in det till vår handledare så vi får hoppas att vi inte behöver göra om typ hälften...
 
sen har vi agerat matleverantörer idag tillmin familj som ville ha mat enda från Byske så självklart ställer vi upp och far och hämtade maten! Gott vare! Sen fortsatte vi tills kvart i 6 och sen for hon och nu ska jag plugga till provet ja har imorrn....
 
p.s. jag ramla i trappen och stuka foten innan Vickan for...orutinerat....
 

Frost

Efter ett arm och magpass igår var det bara göra sig klar till att fara och äta. Maten var väldigt god och jag var väldigt mätt efteråt! Sedan var det dags för bio och filmen var fan dne bästa ever!! Alla måste gå och se Frozen!!
 
Idag vakna jag ganska tidigt, gick å såg tv och sen ringde David å sa att han hade såstorsk i Kåge igen.... så jag fick agera räddningsbil och fara och hämta han för att skjutsa han till Preem så han kunde tanka en dunk och sen tanka bilen... 
Så nu har jag ätit och ska börja plugga... fick förfrågan om att komma å köra på isbanan imorse också men jag avböjde för jag måste plugga...fan vad tråkig jag är...:(
 
 

RSS 2.0