2 ynka dagar

Idag är de två ynka dagar innan jag och Lyddan drar till Teneriffa i en vecka. Ska bli såååå skönt att få komma bort lite!🙌
Idag jobba jag de sista passet innan vi far, känns bra att få en å en halv dag att bara packa å tänka på allt kring resan. 

For och tog ut euro efter jobbet, for även på Solbacken å köpte schampoo å sånna grejer. Har även skrivit ut biljetterna så nu ska jag sätta på en sista tvätt med kläder jag ska ha med mig sen är nog allt klart för att bli nedpackat.

De här blir nog de sista inlägget innan vi far (int för jag uppdatera varje dag😅😂)
Ni få hade så bra!





Du kan ramla 100 gånger, jag ska rädda dig.

Dagarna bara rullar på, kör jobbpass på båda jobben ibland på samma dag. Cashflow är vad jag siktar på;) Älskar att jag känner att mitt liv ha alla bitarna på plats just nu. Inget jag behöver oroa mig för, jag vet att jag har jobb så att jag klarar mig och blir över, 9 dar till utlandet, båda mina gatbilar funkar och går vilket i sig är ett mirakel!

Idag blev de 11h jobb, känns bra, känns mindre bra att kliva upp 5.45 imorrn för ett 7-15 pass, sen är jag dock HELA lördag! Jobb söndag å måndag men jag klagar inte!






sÅFSDFSGS

Allt rullar på känner jag. Jag vet vad jag vill göra efter somaren och de känns bra. Ha min första inskolning på mitt nya jobb på fredag, och jobbar på som vanligt på hemtjänsten. Jag och Lydia har bokat en utlandsresa som blir av stapeln sista veckan i februari allstå om 17 dagar!!! Är taggad fast det inte rikgit har smält ännu!
 
Imorrn får jag träffa efterlängtade Linn som jag inte träffat sen slutet på november, alldeles för länge!
Och på lördag äre Sannas avskedsfest, fan vad alla far.. 
Alla♥dag kommer att spenderas med Lydia och go mat♥
Bara bra dagar framöver känns det som!
 

RSS 2.0