18.23

 

Parteey

hade de superkul igår!! först rallycorssbilåkande som alltid är kul sedan var de dags för middag, grillat mumma!!! sedan va de lekar å mingel resten av kvällen, vakna upp utan att va bakis vilker jag tackar gudarna för!;)
Frida va en perfekt lekco-worker;)
 
ikväll blire att lite HP å bara chilla!
 

8.55 en lördag morgon:):)

Lördag idag och helgen är nu ett faktum. Gårkvällen blev att följa David och Viktor ut på stan å åka bil hela kvällen, litr drygt efter ett tag men ändå trevligt! Vid elva idag far vi mot klutmark för att åka rallycrossbil, äta och umgås på kvällen, kommer bli kung!!
 
Men nu ska jag kliva upp och göra klart de sista:):)
 

09.53

Tjollahop!
 
Ha vart ett par hektiskta dagar så jag ha inte hunnit skriva.
Men iaf så sov jag i Ethel å måndags till igår för att jag skulle göra naglarna igår morse så de skulle bli lättare att ta mig dit då! Sen efter jag hade fixa naglarna så panikcykla jag till skolan för att ha en lektion på en timme ca. Efter de panikcykla till körskolan där jag hade min första körlektion, vilket gick ûberbra!! Efter de hade jag teorilektion. Sen kom Viktor å hämta oss (jag Vickan å David) å så ffor vi på lilla kina för middag å där blev vi i två timmar...
sen blev de hemggång och när jag kom hem satte jag ingång med körkortplugg i sinne!
 
Idag börjar jag 12.05 som varje onsdag och har först filosofi sen hål sen retorik! och efter de så är de sista teorilektionen påkörskolan!!!
 
ska visa bild på mina nya naglar när jag har en bild!! :D
 
 
 

.

 

söndag:):)

blev en väldigt lyckad kväll igår må jag ändå säga! kidnappningen gick som planerat och efter de så funka allt annat också! dock vakna jag imorse me träningsvärk i ljumskarna sen vi bowla, de e fan illa....
 
så nu väntar jag på att bli arton också så jag göra allt de myndiga få göra me mina nu mera artonpriga vänner!
idag blire att plugga körtkort sen till mormor å morfar för att äta pajmiddag!
 
 
 

Fine.

 

You guys.

 
♥♥♥
 

17.54

hej där! här ekar de tomt, haha händer ibland att jag bara poof glömmer att jag ens har en blogg... jag är en förvirrad människa jag vet!
 
men de senaste dagarna har varit lite upp å ner. 
gårdagen var mycket bra! sovmorron såklart, lite lektioner å sedan teorilektion på körskolan, efter de på sibylla för lite middag inna de bar av till Hjoggböle för ljusparty som Frida hade!! Skitkul för att vara min första gång jag ha varit på en sån, så nu är min parytlite-oskuld officiellt tagen!;)
sen var de bara övningsköra i mörkret hem igen!
 
idag= ingen bra dag... vi skulle ha tema dag med bara gymnasiearbetet... man hör ju bara på namet att de kommer sluta i kaos, vilket de också gjorde för de flesta...
alltså dagen har inte varit till min fördel, ont i huve, bajsgymnasiearbete, ingen sovmorgon å vill ba börja gråta när som helst!
 
dock är de positivt att jag har gjort klart alla läxor för kvällen och att jag bara behöver ligga vid tven å se hockey samt fixa lite saker inför helgen!
 
 
 

Jag vet att jag brukar drömma om dig.

måndag idag! känns bra, veckorna bara rusar fram! 
börjar 11.50 som alla andra måndagar, två lektioner idag ist för tre, sen konditori, och efter de hade jag tänkt fara förbi farfars grav.
 
Bra väder har vi fått idag också! Hoppas alla har en bra dag!
 

"Life is a game and love is a price."

var helt slutkörd igårkväll så jag sov som en liten nyfödd innan halv 11..
vaknade vid nio men låg å ba mös till tio, hur skönt som helst!
 
snart ska jag å mamma fara å rösta i kyrkovalet, stört att jag få rösta :s
sen ska jag göra hemmagjorda köttbullar!!! mumsssssssss!!! kanske gör en efterrätt också:$
sen bli de nog inte så mycke mer gjort idag, ska bara ladda inför en ny skolvecka!:):)
 

19.50

 

Klubbtävlingen 2013

Dagen ha varit både bra och dålig! VI damer fick kvala in me herrarna först och främst, vilket gör att man måste pressa sig själv till de yttersta varje heat för att hänga me, var helt slutkörd efter varje heat!
de gick även jättedåligt för mig i de första heatet så jag va inte jättetaggad när jag såg at jag fick vara med i dagens såkallat "afinals heat" ´, ett heat där alla som kör kunde platsa in i en afinal utan problem och så var de lilla jag... men jag komme femma med en körning inte långt ifrån alla andraas!
 
sen var de dags för damfinalen, nervös som fan!
kom ut som två i starten å sen var de bara jaga, varv, på varv, på varv, tillslut gjorde hon framför mig (hon är en av de bästa damförarana i Norrland förresten) ett misstag så jag chansa och fick mig med nöd å näppe förbi på inern med ett varv kvar, de va nu jag verkligen tänkte att jag måste köra stabilt annars förlora jag denna chans!
men de höll sig de sista varvet å jag va vinnare av tävlingen men också klubbmästare!
 
så ikväll ska de ätas chips å bara mysas!
 

naglar:):)

Ha ju glömt visa mina naglar!
Är väldigt nöjd!

21.42 en torsdag

Dagen ha urartat sig bra i vissa delar må jag säga. Övningskört i stan för första gången å jag tycker de gick bra! Sen va vi å åt lunch på marknaden dom ingen kan ha missa den! Gott va de då! Sen ha jag haft lite lektioner, fick fara hem, ätit, målat å riktat bil, städat buss, tankat och tagit ut pengar, pluggat engelskaglosor och där tog min kväll slut. Nu ligger jag i sängen å ska sova lite snart! 
 
Imorrn är de även fredag och de känns bra!
 
 

18.54

tisdagar, ja va ska man säga, händer inte så mycket, inte på sklan iaf när man bara ha en lektion... men ska inte klaga!
ha skrivit klart min uppsats, renbäddat, lagat mat och varit på en liten fotorunda! Blir nog aqtt se film ikväll!
 

"Här är bilden av vad vi va."

var ute på en liten fotorunda förra veckan har inte visat nå bilder så här får ni några!:)
 

livsfilosofi

 
Jag sitter just nu och skriver en filosofiuppsats, som ska handla om ilska som jag ha fått till en livsfilosofi om mig själv... Kommer sluta illa detta känner jag...
 
Ha iaf haft konditori ikväll å de gick super bra!! Jag fick göra petit choux bakelser och en del fick göra tårtor.. Gillade iinte dom just då... Men de rullar på bra och jag e sjukt nöjd över att jag valde kursen!!
 
Sen gjorde jag ju pannacotta för första gången i lördags och jag tycker jag lyckades me de!
 

8/9, 12.10

då var söndagen här då! har haft ett par väldigt bra dagar måste jag säga!i fredags va vi hos Emma å ba myste, behövdes! sen igår for jag direkt till myckle till Sanna för att förbereda middagen, som blev väldigt lyckad å trevlig!
 
idag är en sån dag när jag egentligen inte orkar göra nå men ha allt som måste göras så ska väl ta tag i de inom de närmaaste minuterna!
 
hoppas ni inte ha för mycke söndagsångest så ni kan njuta av denna lediga dag!
 

ibland ska de vara så.

 

Snart Helg!

Ända dagen jag inte har sovmorron... kändes ganska tungt att gå upp i morse vill jag säga...
men dagen hae rullat på och jag har nyss ätit! har även bokat min första körlektion, känns bra! körkortet kommer vara i min hand inom lite mer än två månader!:):)
 
ikväll blir de inte många knop gjorda!
 
 

onsdag 18.49

halva veckan avklarad! känns bra! ha haft skolfoto idag, träningstema var våran klass å jag kan säga att de var en trevlig tillställning! 
efter de slutade vi så jag å Vickan dro på staans å fick min å Davids teoriböcker!
 
nu efter maten ha jag skrivit min engelska uppgift å nu ska jag inte göra så mycket mer!:):)
 
 
 

21.08

ganska behagligt med sovmorron till 12 mån,tis å ons ;) kan inte klaga för fem öre!
tisdagar är en ganska chill dag med endast en lektion på en timme å 20 min, sen äre de hemgång för hela slanten!
så de är de som har hänt idag, sen ha jag städa mitt rum, lagat mat, skrivit en uppsats å hunnit se idol!
kan somna gott inatt!
 
imorrn äre skolfoto på schemat som gäller, så de ska nog bli en bra dag imorrn också!:):)
tycker den här bilden förmedlar så mycke glädje!

måndagskväll

nervös inför anbuden...
glad att jag fick behålla den trots 10 anbud på den!
försök till syskonbild..
 

Älvsbyn 2013

Kom hem ca 23.00 igår kväll å var då ganska slut kan jag meddela! hade varit uppe sen 06.30 å tälvat hel dagen! MEn dagen artade sig bra, heat ett mindre bra då jag blev vänd i första böj men fick mig i mål iaf! heat två tog jag en heatseger!! vilket känder ûberbra!! sen tredje blev de en andraplats. De räckte till att vara trea in i afinalen å efter jättedåliga första varv i finalen gick jag över mållinjen som tvåa! Är väldigt nöjd eftersom att jag hatar den banan av hela mitt hjärta!
 
 

RSS 2.0