Söndag igen!

Har haft en underbar helg! Värmen valde att komma till Norrland och den blev välkomnad med öppna armar kan jag säga! 
Eftersom att jag var ledig i fredags låg jag ute och solade ganska länge och hann bli ganska brun enligt mig;) sen kom Vickan och friden var inte fridfull längre, vi gjorde lite mat och jag gjorde mig klar för att fara på tjejkväll i stan! Vädligt mysigt och trevligt som vanligt med mina brudzz:) vi grillade, pratade och bara tog de lungt! 
 
Igår var jag hos mormor och morfar en stund, alltid lika skönt att vara vid havet! Sen for jag hem för att göra mig klar för midda och fest på Coasters med styrelsen och bangrupen! Hur trevligt som helst och jag var lite för mycke onykter än vad jag planerade...:$ Kom hem vid kvart i 4 och solen hade börja gå upp innan jag ens hade lagt mig i sängen, sommaren är just around the corner. 
 
Idag har jag solat en stund och kommer inte göra så mycket mer än telefonmöte med Övre Norra ikväll!
 

22.12

Torsdag och jag har helg! Dagen ha bestått av bra resultat av ett prov och ett argumenterande tal. Även chicken nuggets till lunch, en helt okej dag! 
Sen jag kom hem ha jag solat i bikini!!!!!! och ätit en väldigt god chillconcarne:):)
Om nån timme ska jag fara och hämta min käre bror på flyget! 
här var man brun och glad

möten hit å möten dit

Hola. Den nya skolveckan är invigd med en film på engelskan. Den va läskig, vill inte se den igen. 
David ha äntligen satt in en del av mina högtalare i bilen så nu ha jag mycket bättre ljud!
 
Tvättade även bilfan igår, ren blev den tydligen inte, måste polera skiten...
Ikväll äre huvudstyrelsemöte, jag måste ju dit för jag blev ju invald på årsmötet, de måst ju tro att jag älska möten...
Skolade i helgen också!
Vi hälsade alla en trevlig dag idag också!

10.40

 

Fina bilder från igår

 

Träningsvärk

Kvällen bra igår! Bra förkrök med fina vänner! Sen bar de av till Verandan där det inte var jättemycket folk men det var helt okej för min del! Bättre än bra för vissa;)
Kom hem vid 3 eftersom David skulle skjutsa hem lite annat folk än mig också:)
Vaknade halv 11 utvilad och har sovit som en gud1
 
Idag ska jag fortsätta skriva på bajstalen som jag aldrig komer nånvart med... och sen kommer mormor och morfar med mat till hockeyn och efter det ska Klara komma!!!!
 
 
 
 

:):)

Dagen började med ett gympass med Lyddan, har ont i armarna nu, det känns att man har haft dubbelsidig lunginflammation,,,
Sen solade jag när jag hade kommit hem, för att sedan förbereda den grillade maten!!
nu har jag duschat, sminkat mig och sminkat mig inför utgång ikväll, mitt hår är dock en enda stor röra....
Var inte riktigt taggad på utgång men de kommer säkert bli kul!
 
Ha en bra fredagskväll!
 

Sommar, folkrace, värme.

Fan vad jag saknar sommarn! Jobbet som fick en att inte sova bort alla sommartimmar, folkracen som får mig må som bäst, vännerna som är helt klart bäst! I år får jag göra så mycket mer, köra vart jag vill utan att pappa ska måsta köra mig överallt, supa hur mycket jag vill, jobba och tjäna ännu mer pengar, umgås med vem jag vill när jag vill, jag är jävligt fri!
 
Saknar hur lycklig jag är varje gång det är tävling, inte bara att man får köra igen utan allt som kommer till. Alla man har lärt känna under alla år man har kört och inte, Alla som ställer upp för en för att jag aldrig kan göra nått själv. Alla som får mig att fortsätta med det jag håller på med fastän jag har bestämt mig flera gånger att sluta. Alla som jag älskar så innerligt, ni är guld värda
 
I sommar ska jag bara göra det bästa av tiden. Kommer inte ha någon skola att oroa mig över, inga om och men, en sommar där slutet inte har någon betydelse. Jag har mål i sommar, mål som jag planerar att nå, mål som jag inte kommer att nå. Jag har önskingar som kommer gå i uppfyllelse och de som inte kommer gå i uppfyllese. Men jag kommer att vara glad i sommar, glad över att jag har så fruktansvärt fina människor i mitt liv, både de som står mig nära men även de som jag inte står så nära längre men ändå finns där och lär mig så jävla mycket! 
 
Jag ska bli en bättre människa i sommar, jag lovar. Jag ska uppskatta alla mer än vad jag har gjort. Jag ska glömma och gå vidare. Jag ska inte vara ledsen och mitt självförtoende ska förändras till det bättre. Jag ska lära mig att uppskatta mig. 
 
Sommaren 2014 kommer jag njuta och göra till den bästa.
 

Haparanda

Igår tog jag å Lydia en roadtrip till Haparanda för lite IKEA, candyworld och alko i Finland;)
Hade en jättetrevlig dag med massa skratt och gott att äta!:):) 
Idag ha jag städa å vart på möte, imorrn blire lite plugg och sen iväg och träffa Jessica!
 

Påskslovis

Nu är de påsklov och det kanm inte komma mer lägligare! Sitter just nu och äter frukost efter min sovmorron. Vid ett ska jag hämta Vickan och dra till gymmet! Göra lasange till middag och sen till Sannis för att se de sista avsnitten på Grekk, can´t wait!
 
Har typ inge planerat inför veckan kommer typ sova, träna och kanske fara till Happis! Ska kolla om nån ska till isbanan imorron som man får hänka på:):)
 
Ha ett bra lov!
 

Dålig dag.

idag ha vart en dålig dag.  Ska äta godis å deprimera ikväll! Hockey är väl ett måste anta jag. Längtar till folkracen också! 
 

Körlektion och parkeringsböter.

Idag är det äntligen fredag och jag har inte så mycket planerat i helgen vilket känns skönt! Ikväll är de typ "hemmafest", kommer bli kul! Imorrn ska jag fixa upp moppen och sen träffa Jessica på kvällen tror jag! Söndag kommer det backas släp, födelsedagsmiddag för moffe och styrelsemöte! 
 
Nu ska jag börja göra mig klar! Ha en bra helg!
 

Veckan hittills.

Jag ha varit sjukt trött veckan hittills. Ingen sovmorron å för mycket att tänka på och göra. Både tisdag och idag klev jag upp 05.30 för att ha körlektion, börjar bli bättre på släpbackning iaf!! Imorrn ha jag bara körlektion och inga vanliga lektioner men ha ändå massa skolarbete som ska göras.
 
På fredag äre hemmafest som jag längtar till! Kommer bli kul!! Sen kommer jag spendera helgen till att backa släp å göra i ordning moppe för försäljning. 
 

Knuffarcup, myshelg och släpbackning.

Helgen har minst sagt varit fullbokad! I fredags for jag till Ethel för att göra tre rätters till hon. Blev jättegott, sen vare dags för Let´s Dance, sen for jag hem å sovde eftersom jag skulle upp 06.00 i lördags då det var dags för årets sista Knuffarcup. Vi kom tvåa med två varv...kul...3 punka och 3 ggr upp i snövallen, men ändå ba två varv från vinst, känns surt men ändå bra!
 
Sen for jag tillbaks till Ethel och vi åt skräpmat å drack vin sen slockna jag! Jag for hem vid 4 å backa släp resten av kvällen.
 

RSS 2.0