Loka Crush

Fredag idag och jag är inte ledig för en gång skull! Dock börjar min lektion 11.15 slutar 12.15 och jag är redan klar att fara.... Går alttid upp för tidigt!
 
De senaste dagarna har jag fixat och trixat med bilen, bytt olja, oljefiltet, o-ringar och stereo även satt in en hatthylla! Så nu kan min högtalare sättas in!!! Gjorde inteläxan igårkväll så fick göra lite nu på morron men gav upp!
Efter skolan ska jag till Ethel där vi ska handla till 3rätters som vi ska göra ikväll och sen se Let's Dacne, kanske inte mitt favvoprogram men;)
 
Sen imorrn äre ju dags för Knuffarcupen, är taggad!!
Ha en bra helg!
 

16.22

Veckan har rullat på bra, redan onsdag! Har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Imorse 07.00 hade jag körlektion, kändes förjävla kontsigt att köra till körskolan:/
 
Ikväll ska jag serva bilen och försöka få så mycket sömn som möjligt!
 

Stockholm aka fjollträsk

Nu är denna helg också över... Går alldeles för snabbt! Meb roligt ha jag haft, hitta både dit å hem, själv ska tilläggas!! Hade hotellrummet för mig själv från 18-22 typ innan Anna kom. Vi gjorde inte så mycket den kvällen gick över till Madde å Ida å prata lite.
 
Vakna lördag å va jätteförkyld... Gick iaf å åt frukost, hotellfrukost for the win!!👌👌
Hela lördagen va nästan bara lekar å föreläsningar, mycket intressant!
På kvällen mådde jag inte bra... Så när de andra gick till baren gick jag å la mig.... Kul.
 
Imorse va jag lite piggare, vi hade en jätteintressant föreläsare idag, börja gråta när hon höll på att prata för de va så jävla gripande! 
Åkte hem med 16.55 planet och hann int ens äta innan Övre Norra skulle ha telefonmöte så ha suttit i två timmar med de också. Men nu ha jag iaf fått duschat och ätit och lagt mig i sängen för att sova.
 
Helgen ha varit jättekul och mycket ha man lärt sig!
Tog mig ett jävligt skönt bad på fredagkväll också!
 

11.18

Nu har jag snart packat klart och då äre bara hoppa in i duschen och göra sig klar sen invänta far min som ska ta mig till flyget! Ska försöka orientera mig till hotellet från Arlanda sen men de ska nog gå bra.
 
Ha en bra helg!
 

To kill a mockingbird.

Helloj! Veckan har rullat på bra. Gjort klart lite uppgifter som skulle in å ba chilla! Idag va vi på nån konstig videokonst grej på museumet, de sög.
 
Sen vet jag int vad som annat ha varit roligr i veckan, jag är ledig imorrn iaf!! Skönt eftersom planet till Stockholm gå 16.05 från Falmark. Ska tydligen va upp mot +15 där i helgen så jag klagar inte!
 
Nu ska jag läsa min engelskabok i hopp om att läsa ut den inom en snar framtid!
Blev förresten bjuden på mat av Vickan igår, supergott!
 

Efter solsken kommer värsta regnet.

 

Saknaden.

Saknaden av att inte ha någon att mysa me, längta efter, sms:a med, pussa, krama, ja ni vet allt det där man gör i förhållanden. Jag saknar det just nu. Vet inte varför, att jag sitter och lyssnar på Melissa Horn gör inte saken bättre.
Men har ni aldrig haft "cravings" efter just det där? Cravings man har efter choklad ibland. Jag har carvings efter nån att hålla om om nätterna.
 
Saknaden av att farfar har varit borta i 1 år den 25:e. 1 år av tårar, smärta, skratt och glädje. 1 år som han aldrig fick uppleva. Året jag och David tog körkortet, året jag vann mina första folkracetävlingar, året jag fick mitt första A. Efter den 25:e kommer det andra året börja som han inte kommer få uppleva. Den andra året då jag och David tar studenten. Det andra året han missar ännu en skolavslutning för min lillebror. Han kommer missa så mycket de resterande åren av våra liv. Han som skulle leva i flera år till. 65 är ingen ålder, man ska inte dö då. Man ska inte behöva missa sina första barnbarns student.
 
Varför just han? Personen jag sett upp till hela mitt liv. Jag har cravings efter farfar, efter att krama han, efter att vara 8 år igen och ligga på hans mage efter vi ätit.
Det är med tårar jag avslutar detta inlägg fullt med "cravings" som livet tar ifrån en eller inte ger en. 
 
Men allt blir bättre med tiden eller hur?
 
Saknad som få♥


17.25

De senaste dagarna ha varit ganska bra faktiskt! Torsdagskväll fick vi äntligen klart gymnasiearbetet! Känns så fruktansvät bra i själen! I fredags hade vi en städdag eftersom alla va i princip lediga. Och i lördags hade vi kalas för mamma som fyller år idag!! Sen på kvälen for jag å pappa till drängs för lite garagehäng. Idag har jag och pappa gårr igenom slöpen ordentligt och kört en massa, måste träna som fan om jag ska klara det här..
 
Så de jag hade planerat blev som bortblåst.... Kvällen kommer spenderas med skolböckerna eftersom jag har prov imorrn...
från igår:):)

Helg!

Då var de igen! Inte för att mina senaste helger har varit bra då jag bara varit sjuk. Men i helgen ska vi fira mamma och jag ska fixa och trixa med bilen å moppen.
 
Skoldagarna har gått helt okej med tanke på hur jävla sjuk jag var. Det går åt rätt håll!
Ikväll kommer Vickan hit så vi kan göra klart vårat gymnasiearbete!
 

Long time no seen.

Hellooo! Här ekar det tomt! Jag har helt enkelt inte orkat blogga. Hoppades på att datorn kunde göra egna inlägg:')
Men mitt liv har inte varit så fruktansvärt intressant de senaste dagarna. Har legat i soffan å sett serier eftersom jag inte få göra nå annat och för att jag inte ens orkar bädda sängen utan att bli trött...
 
Men igår kom Vickan hit iaf!! Hon hade med sig lite skolbäcker och vi gjorde gymnasiearbetet lite klarare än vad de va! Hon fick även se min studentklänning och skorna som äntligen kommit!!
 
Idag ska jag se serier och  läsa bajsengelska boken och drömma mig bort till folkracesäsongen!
 

18.25

Dagarna är tråkiga och långsamma. Lovet har verkligen inte blivit som jag planerat... mitt sista sportlov ever och jaf får lunginflammation, just my luck.
 
Mina studentgrejer har inte heller kommit.... 
Ha ätit några köttbullar idag, kan inte äta ordentligt men kan iaf sova nu!
jobb minst hela sommaren är nu 100% klart! 
 

På gång!

Sov ändå några timmar inatt!!! Är stolt över mig själv! Behöver verkligen timmarna!
 
Igår besällde jag hem stundentklänning och skor!! Can´t wait to try them on!!:):)
Och nyss boka jag flygbiljetter, jag är på gång!
 
Men jag skulle å borsta tänderna nyss och de känns verkligen som om jag ha sprunigt flera mil och hostar som om jag rökt i 50 år, not najs.
 
nu ska jag se mer serier och vila, kul lov jag fick.
 
 

Domen

Idag kom domen om vad för sjukdom jag hade. De blev en dubbelsidig lunginflammation och inflammerade muskler i halsen, yeey säger jag bara.... gör så förbannat ont när jag ska prata, gå, hosta, äta ja till och med leva. Men fick medicin så förhoppningsvis försvinner de så fort som möjjligt!
 
Inatt kunde jag inte sova så vis 04.00 gick jag ner för att se sista timmarna av Oscarsgalan, faktiskt rikigt bra!
Vis 08.00 kunde jag äntligen somna och sov till ca 10. Det är alltså 2 timmar sen i förgår natt som jag har sovit!
Nu är man på topp!
 
Ska ta och sätta på serier nu för jag kommer nog inte sova mycket inatt heller, jag har tagit ner täcket till soffan och kommer spendera natten i vardagsrumet!
 

I see fire.

mår som en sketen gris och vill hugga av min hals från kroppen.... sovit typ 3 timmar sammanlagt inatt, går dåligt att sova om man ska hosta tamefan hela tiden...
 
ska troligtvis få komma till läkarn imorrn så han kan säga vad som är felet, för detta är ingen vanligförkylning!
Nu ska jag vila och se serier!
 

sportlov och sjuk

 Börjde sportlovet med att bli sjuk i torsdags... Feber och halsont så ni förstår inte! Ha legat i två dar nu och ba mått skit. Dock bättre nu än på skolan iaf.
 
Men jag hoppas på att bli frisk innan lovet är slut så man hinner göra nå!
 
Hoppas ni mår bättre än mig!
 

RSS 2.0