nya naglarna!!

Va å gjorde om naglarna idag och är väldig nöjd som vanligt!!
Ikväll blire å se pll, så jävla beroende jag blivit...

Beställt min födelsedagsklänning!

 
 
 
 

Måndag 28/10 2013

Klev upp 08.00 på min första lovdag... kändes lite sådär men nu är jag iaf ett steg närmare körkortet iaf, de ju alltid nått.
gick på stan lite efter de! hitta dock nada...
ikväll blire inte så mycke gjort!
 
hade!
 
 

Säsongen 2013, första året som dam.

Hade tänkt summera säsongen 2013.
 
Att gå från junior till dam var fan inte lätt. Att gå från att köra med dem som ungefär lika gammla som jag till att börja köra med dem som var långt ifrån min ålder (inte alla;) ). Jag och 240in for på min första tälvling som dam i Gumboda å var helt klart sist varje heat! Men roligt hade jag, jag hade fått känna lite på konkuransen.
Tävlingsinriktad som jag är så skulle jag till final nästa tävling på hemmabanan. Dock blev de kanske inte som jag tänkt mig där heller, min första rullning fick jag vara med om, det jag alltid hade vart så jävla rädd för hände då. Men är man med i leken får man leken tåla.
Det var ju inte världens hemskaste rullning men den va den snyggaste definitivt!;)
Tredje tävlingen med 240in också i Gumboda, där körde jag klart mycket bättre än i dem andra två och fick mig faktiskt in på en 5:e plats i A-finalen, tro jag aldrig varit så glad!
 
Och efter den tävlingen var det bara säga hejdå till Pärlan och hej till Bettan som jag köpte i Lycksele. Lilloplen som varit mig trogen hela sommarn. Var lite tveksam till att börja köra framkraffs för jag är ju uppvuxen trogen volvoälskare;) men det funka förträffligt bra!
Träningarna gick som dom gick, vilket så jävla dåliga... Första tävlingen skule vara Pite tvådagars, trodde jag skulle sitta i vart enda räcke dom hade men det gick bättre än vad jag trodde. Förutom att vädret sög men heaten gick superbra och jag var femma in i A-finalen, där det inte gick så himla bra men fyra var jag över mållinjen iaf och jag var väldigt nöjd efter min första tävling med framkraffs!
Efter den rävlinge var de Skeå som gällde, och där gick ett fjäderben åt flatters så det gick ju inte alls som jag tänkt mig. Dock tvåa i den tävlingen för att allt var bara jippo, bilar gick sönder på rullandeband och allt kaosa för alla skulle jag tro. Men vi fick tag på ett nytt och då var de bara byta och fara till gumboda där det var tävlinge dagen efter. 
I gumboda gick de betydligt bättre, tvåa i alla heat och försst in i finalen. Den som jag också vann!! och därmed blev cuptotalvinnare också, den känslan jag hade då var obeskrivlig, jag var så jävla lycklig!
Nu var jag taggad på att köra hur mycket som helst! Då blev det tävling i Älvsbyn och jag hatar den banan så mycket men jag vill köra där iaf bara för att få köra och jag tycker att i slutändan gick det ganska bra.
Dagen började dock dåligt när jag hade feber å världens förkylning och att jag blev vänd i första heatet var väl inte de roligaste jag vart med om, men jag tog nya tag till andra heatet där det blev en heatseger och inför tredje var jag taggad som aldrig förr, komme in som tvåa och jag var helt klart nöjd över mina prestationer! 
 
Var trea in i finalen och ibörjar gick de inte så bra men jag klättra från en fjärde till en andraplats och det vart jag in i mål också! Nöjd just för att jag hatar banan men ändå kunde kamma hem en andraplats!
Efter den tävlingen var det bara en kvar för min del och det var i Skeå klubbtävling med öppen inbjudan.
Med bara fem damer anmälda fick vi kvala in med herrarna och det blev ett magplask för mig i alla heaten...
Dock skulle vi få en egen final så jag satsade allt jag hade på den. Det sög att nästan alla damernas bilar gick sönder under dagen så vi var bara tre stycken i finalen vilket är lite synd för man vill ju förtjäna sina placeringar.
Och efter tre varv hade jag gett upp en förstaplats för jag insåg att jag aldrig skulle kunna komma ikapp men på fjärde varvet tog jag en chans och kom om hon som ledde och helt plötsligt var det jag som var först i ledet och då var det vara hålla och försöka att inte göra några misstag och det höll sig in i mål. Kom i mål som 1:a och klubbmästare och det kändes som ett perfekt avslut på säsongen!!
 Summerat första året som dam kan man säga blev väldigt roligt och ändå ganska lyckat!
 
Tack till alla som hjälpt mig under säsongen efter som jag suger på att skruva så behövs det verkligen! Ni är guld värda och jag hoppas ni vill stå ut med mig nästa säsong också!♥

20.00

Nu har lovet kommit insmygande här upee också och det känns förträffligt bra! Att veta att man inte behöver ha någon söndagsångest eller nånting!! Love it!
 
Igår hade jag  en lektion 11.15-12.15, de va onödigt tyckte jag! menmen, Lydia följde mig hem, vi gjorde plättar till midda, sen gjorde vi tosca till efterätt gott vare! sen satte vi oss ner och såg Idol och efter det teen wolf avsnitt!
jag hann nog slumra till där ett tag  och halv 1 kastade vi in handuken å gick i säng! 
 
Imorse gick vi vid 12 upp och år frukost framför Teen Wolf:$ d e så bra!! såg nåra avsnitt sen for hon vid halv tre!
När hon for satte jag på pll å såg de till mamma å pappa kom hem:):)
 
ikväll har jag städat mitt rum lite å bara tjollrat! Blir nog att ta en långdusch sen å ba se PLL resten av kvällen!
 

Weheartit ha kloka ord.

 

06.07

Uppe med tuppen för att ha körlektion 07.00 sen börja skolan 08.30, kommer va död ikväll..
 Mem nu ska jag börja klä på mig!
 
Ha en bra dag!
 

20

Hejsansvejsan! vill börja med att tacka Frida som ha gjort om min header blev asbra!!!:*:*:*
 
idag äre sovmorgon, som också äg! sluta  vid fyra cirkus, sen blire ta de lungt! sover borta också!
de senaste dagarna ha bestått av körlektion, prov å göra mormorsaft mumma!
körlektion imorrn 07.00 kommer komma mer död än levande...
bara 20 dagar kvar tills jag e 18 bast också!!
 
ha de!:):)
 

Konferenshelg över!

Nu är är konferenshelgen äntligen över och jag slipper sitta på de fär osköna stolarna nå mer!
Ganska händelserik helg ha de ändå vart, lite mycke sittande men jag klagar nog mer än vad egentligen bör;)
Orka inte gå in på vad vi gjorde för jag vet att ingen bryr sig egentligen!:):)
 
så ikväll blire filosofiplugg, körtkortsplugg och en tidig kväll då jag har körlektion 8.05 ist för sovmorron till 11.50..
men de e ba ta sig i kragen å göra de!
är så jävla taggad på att köra!! men få vänta tills isen kom....:(:(

helgen är kommen!

Fredagen ha vart ganska intressant med lite häng på flygplatsen, ut på klutmark för rundtur, bjuden på buffé på mat och prat, sedan en sväng på stan å fynda två fina tröjor för 100 riksdaler och hem me kvart i fyran. Vickan hänkade på Hem.så nu är gymnasiearbetets disposition klar och vi är nöjda med resultatet!
 
Idol ha jag hunnit se också, fint me folk som kan sjunga!
Imorrn vankas konferens hele daan! Jobbigt tycker jag.. Vill ba sova egentligen!
 
 
 
 
 
 

tisdag idag

Hej på er ny vecka ha börja ta form! Gårdagen va helt ok tills jag kom till konditori, då börja de dala neråt... Men jag orka int  skriva va som hände för komplicerat!
 
Idag är de sovmorgon som vanligt, sen en engelska lektion å därefter slutar jag, en helt vanlig tisdag!
Ikväll är de även medlemsmöte på klubben, ska bli intressant!
 
Nu ska jag upp å fika lite!
 

NGK Masters!

Ha suttit i flera timmar nu å sett NGK Masters i Karlstad som är Sveriges mest prestigefulla folkracetävling!
David, pappa, min ena farbror å en vän till är just nu där nere å ser live på detta och jag önskar att jag också va de... men ta ledigt från skolan  var inget alternativ...:(:( så jag sitter å sedr live sändningen på datorn ostället och drömmer mig bort att jag är där med dom...
 
 

freedag, and Im loving it!

Dagen började me en sväng på körskolan där halken blev betald å en ombokning av en.körlektion! Längtar tills jag ha lappen!!
 
Ha den haft två lektioner å magont hela dan, de sög lite! Efter skolan for jag å mamma för att handla till tårtbakandent imorrn! Blir 18års kalas imorrnkväll som kommer bli trevligt som vanligt!:):)
 
Nu ska jag fortsätta se idol, ha en fortsätt bra kväll!
Min och Amandas fina teckning Vi gjorde på engelskan idag:):)
 

<3

 

ljus!

Idag ha mina efterlängtade ljus kommit som ja ha beställ av Frida å partylite! Är supernöjd, allt kommer användas flitigt här;)
 
Ikväll Ha de int blivit så mycket gjort, så jag ska hoppa in i duschen å slå på en film efter de se sova!
Imorrn är de fredag och jag längtar efter helg:):)
 

Halken!

Ha ju somsagt varit på halken idag, de gick väldigt bra  må jag säga! jag fick va den som börja köra imorse när vi skulle till banan, de va ju automat så de va ju inga konstigheter;)
sen rulla dan på ganska fort, nackdelen va ju att de ösregna hela dan...
 
fick skjuts hem av dem också för vi tog en väg tillbaka som gick förbi mig så de va ju schysst!
ha hunnit sova lite i soffan när jag kom hem och nu ikväll ska jag plugga å om jag orka baka! :):)
ha en bra kväll!
 

The song from the heart.

dagen ha varit mycke bättre än gårdagen må jag säga! börja me körlektion å eftersom jag gillar att köra för jag tycker de går så bra så blev de en bra start på dagen! sen en engelska lektion som int alls va speciellt jobbig, sedan hem med tvåan å slänga mig i soffan tills middag va klar, å nu ha jag suttit å plugga en stund men ger upp nu för hockeyn börja snart!
 
blir en tidig kväll eftersom jag ha halken imorrn :):):):):)
hoppas på att de inte bli nå sånt här;);)

You know I´m not one to brake promises.

en dålig dag idag..allt är bara dåligt av nån outgrundlig anledning...bajs.
så jag sitter hemma me en stor jävla läxhög och en inställning som inte kommer ge mig körkortet...
bajs.
 
hejdå.
 

37 dagar!

 

ojdå

Jag ha faktisk en jättebra anledning till att jag inte uppdaterat, körkortet... Allt jävla plUgg å alla jävla faser man ska göra får mig så jävla slut... Men de kommer vara värt de i slutändan!!
 
Vickan sov här i fredags till igår, vi sjöng singstar och gjorde pannkakorna, jävlar så gott de va!
Idag står lite allmän städning på schemat sen möte ikväll och sen sover jag borta.
Imorrn Ha jag å David riskettan, på tisdag Ha jag körlektion och sen på onsdag ha jag halken:):)
 

09.40

halva veckan nästan gjord, dagarna bara rusar fram med storm steg mot den 12 november!!!
idag äre sovmorgon som vanligt, sen äre filosofi, sociologi och sist retorik:):) ganska bra dag ändå:):)
 
vet inte vad som händer ikväll men lite pedagigiskt ledarskap ska pluggas till provet imorron iaf
 

18.35 en tisdagskväll

ny vecka, nya ångestar! livet som samhällselev....
 
men veckan har ändå inletts på ett bra sätt, vilket är bra, jag suger på att skriva jag vet...
fick sova till halv 10 å de e aldrig fel:):)
 
hade en lektion, prov.... ville bara springa ut därifrån direkt jag fick papperet... men jag tog tag i mitt inre jag å gjorde mitt bästa så då hoopas jag på ett E iaf!
 
 
ikväll har blivit lite körkortsplugg, lite jag upprepar lite...
sen beställde jag min studentmösa också!!!!!!!!!woopwoop (tönt jag vet)

så nu städar jag mitt rum ist för de va inge fint här och jag vill sova i en renbäddad säng:$
 
 
 

RSS 2.0